Timing is alles

Iedereen leeft op social media, dus ook je klanten. Met video content kun je specifieke doelgroepen aanspreken. Ik heb bijvoorbeeld voor Belvilla een serie videos geschoten in 7 landen om huiseigenaren in beeld te brengen.
Dit jaar ga ik in de volgende versnelling met mijn videografie voor verschillende opdrachtgevers, dus volg me voor de updates! Nieuwe camera's, nieuwe cliënten, het wordt echt heel gaaf...

Revel in Videografie

Fjord Rentals

by Portula

Door beelden te combineren van een race-drone, normale drone en steadycam, heb ik voor Fjord Rentals verschillende huizen in beeld gebracht voor de lancering van hun verhuur afdeling.

Fjord Rentals

by Portula

Voor de lancering van de verhuur afdeling van Portula, Fjord Rentals, ben ik naar Noorwegen gegaan om een sfeer impressie video te filmen voor hun website header.

Duinvilla

Noordwijk

Naast de professionele DJI drone, zit de DJI Avata drone inmiddels ook in ons vlieg arsenaal. Hiermee kunnen we een ware 'fly-through' ervaring creëren door met deze mini-drone een vlucht door en rondom een huis of welk pand dan ook te maken. Door deuren of ramen, over jacuzzi's of meren vliegen, deze drone geeft een unieke eigentijdse ervaring die op geen enkele andere manier gecreërd kan worden.
Naar wens kan deze drone shots combineren met steady-cam shots.

Hier ziet u een vlucht door Duinvilla in Noordwijk.

Belvilla

by Oyo

Voor voorjaar 2023 heb ik een serie reclame videos gecreëerd voor Belvilla in alle formaten die nodig zijn voor social media. Hiernaast ziet u de 25 seconde versie voor YouTube.

  • Verschillende video lengtes
  • Alle mogelijke beeld ratios
  • Meerdere talen
  • Voor andere dochter ondernemingen

Portfolio

 


Videografie is net als muziek, timing is alles.