Timing is alles

Ik heb door heel West-Europa voor verschillende bedrijven videos gerealiseerd. Met mijn verschillende drones en camera's breng ik dynamiek in de opnames en ik leg ook veel nadruk op een cinematische kleurstelling om in alle omstandigheden een kleurrijk resultaat te leveren.

 

Revelin Videografie

Fjord Rentals

by Portula

Door beelden te combineren van een race-drone, normale drone en steadycam, heb ik voor Fjord Rentals verschillende huizen in beeld gebracht voor de lancering van hun verhuur afdeling.

Fjord Rentals

by Portula

Voor de lancering van de verhuur afdeling van Portula, Fjord Rentals, ben ik naar Noorwegen gegaan om een sfeer impressie video te filmen voor hun website header.

Os Bravos

Studio clip opname

Voor het muziek gezelschap Os Bravos heb ik opnames gemaakt tijdens hun studio opname sessie. De 4 opgenomen portugese covers heb ik op deze manier van een muziek clip voorzien.

Duinvilla

Noordwijk

Naast de professionele DJI drone, zit de DJI Avata drone inmiddels ook in ons vlieg arsenaal. Hiermee kunnen we een ware 'fly-through' ervaring creëren door met deze mini-drone een vlucht door en rondom een huis of welk pand dan ook te maken. Door deuren of ramen, over jacuzzi's of meren vliegen, deze drone geeft een unieke eigentijdse ervaring die op geen enkele andere manier gecreërd kan worden.
Naar wens kan deze drone shots combineren met steady-cam shots.

Hier ziet u een vlucht door Duinvilla in Noordwijk.

Belvilla

by Oyo

Voor het voorjaar 2023 heb ik een serie reclame videos gecreëerd voor Belvilla in alle formaten die nodig zijn voor social media. Hiernaast ziet u de 25 seconde versie voor YouTube.

  • Verschillende video lengtes
  • Alle mogelijke beeld ratios
  • Meerdere talen
  • Voor andere dochter ondernemingen

Belvilla

by Oyo

25 video's maken in 7 landen in 2 maanden tijd was een flinke uitdaging, maar wel een erg leuke! Voor Belvilla hebben we huiseigenaren geinterviewd en hun huis in beeld gebracht. Dit was niet eenvoudig in de winter, maar het ging om het interview :)

Portfolio

 


Videografie is net als muziek, timing is alles.