Uw woning goed in beeld

Een mooie presentatie van uw vakantiewoning is essentieel voor de verhuur. Wij zijn gespecialiseerd in vastgoed presentaties en verzorgen namens Portula de gehele presentatie van uw vakantiewoning.

parallax background

Fotoshoot

Interieur fotografie is een vak apart en wij hebben ons daar de laatste 7 jaar in gespecialiseerd. U wilt een frisse presentatie die een realistische weergave geeft van uw huis.

 

  • Een interieur styliste zal uw huis helemaal representatief maken voor de shoot; de bedden opmaken, de tuinmeubels neerzetten, decoratie op de tafels en natuurlijk mag een haardvuur niet ontbreken. Alles om een goede sfeer te realiseren.
  • Buiten maken we foto's met de drone voor het beste perspectief op uw huis.
  • De helft van het resultaat zit in het nabewerken van de foto's. De kleurcorrectie, samenvoegen van meerdere belichtingen en het corrigeren van oneffenheden maken de foto's helemaal af. Door bij elk huis maatwerk te leveren kunnen we een consistente kwaliteit en stijl bieden die hoort bij ons merk.

 

VR tour

Met Matterport 3D tours biedt u gasten een levensechte online beleving van uw vakantiehuis. Deze beleving is zo realistisch, dat u gasten nooit voor verassingen komen te staan als ze met hun koffers uw huis inlopen. Er is geen betere en eerlijkere manier uw vakantieverblijf te presenteren.

Een 3D tour geeft potentiele huurders de kans uw huis van top tot teen te bekijken en dus met meer vertrouwen te boeken.

Video presentatie

De levendigheid van een interieur video verkoopt! Neem uw gasten mee met een drone vlucht over én door uw woning.
Mooie beelden binnen in combinatie met enkele drone shots buiten, met passende muziek maken een interieurvideo tot een zeer overtuigende marketing tool die graag gedeeld wordt.
Bovendien is het ook heel leuk voor uzelf om uw huis aan vrienden te kunnen laten zien. En u legt hiermee ook een moment in de tijd vast voor later.

Multi camera

In elke video presentatie zitten meerdere drone shots van het exterieur om de ligging van het huis en de villa zelf goed in beeld te brengen.
Het interieur en de sfeer in het huis leggen we vast met een mini-drone en zal aangevuld worden met steady-cam beelden zoals u in deze sfeerimpressie kunt zien.
parallax background

Kies uw presentatie

Hoe wilt u uw huis presenteren voor de verhuur bij Portula?
Hier zijn de opties kort samengevat.
choice_foto

Fotografie

Een mooie presentatie van uw villa.

  • Styling
  • Fotoshoot
choice_foto_VR_video

Video + VR

All-in: foto, video en virtual reality tour

  • Styling
  • Fotoshoot
  • Video presentatie
  • VR-tour +1 jaar hosting

Laat uw keuze weten

Neem contact op met Portula om uw keuze door te geven. Mocht u nog vragen hebben, neem dan ook gerust even contact op.

Wij van Revelin kijken ernaar uit uw woning prachtig in beeld te brengen voor een optimale verhuur. En natuurlijk om uw mooie vakantiewoning te laten zien binnen uw familie en netwerk.